Ürün Sepetinize Eklendi !

2000₺ ÜZERİNDEKİ SİPARİŞLERDE 10% İNDİRİM. BONUS VE MAXİMUM KARTLARA VADE FARKSIZ 4 TAKSİT İMKANI

Toptan İç Giyimin Yıldızı
Toptan İç Giyimin Yıldızı
Sepetim 0,00 TL
BLOG
Blog Grupları
05.03.2023 23:01 | Genel

Toptan İç Giyim

05.03.2023 23:01 | Genel

Toptan İç Giyim Fiyatları

05.03.2023 23:00 | Genel

Toptan İç Giyim Firmaları

05.03.2023 22:58 | Genel

Toptan İç Çamaşırı

05.03.2023 22:57 | Genel

Kayseri Toptan İç Giyim

05.03.2023 22:56 | Genel

Kadın İç Çamaşırı

05.03.2023 22:55 | Genel

İç Giyim

05.03.2023 22:54 | Genel

İç Giyim Toptan

05.03.2023 22:52 | Genel

İç Giyim Markaları

05.03.2023 22:51 | Genel

İç Giyim Mağazaları

05.03.2023 22:23 | Genel

İç Çamaşırı

05.03.2023 22:15 | Genel

İç Çamaşırı Takımı

05.03.2023 22:08 | Genel

İç Çamaşırı Markaları

05.03.2023 22:05 | Genel

Erkek İç Giyim

05.03.2023 22:01 | Genel

Bayan İç Giyim

25.02.2021 14:44 | Genel

Erkekler için iç giyim ürünlerinin doğru seçilmesi son derece önemlidir. Eşofman, pantolon ve diğer alt grubu giyim ürünlerinin kusursuz görünmesi için iç giyim ürünlerinde doğru tercihlerin yapılması gerekir. Alt iç giyim ürünlerinde boxer veya slip seçeneğini tercih eden erkekler, alışkanlıklarının neticesi olarak belirli bir model grubuna yoğunlaşırlar. Boxerlar, sliplere oranla daha fazla vücuda yapışır. Tıpkı bir tayt gibi vücudu saran slipler, birçok renk ve desen seçeneğine sahiptir.

25.02.2021 14:36 | Genel

Ciltleri son derece hassas olan çocuklar için tercih edeceğiniz iç çamaşırlarında belirli noktalara özen göstermeniz gerekiyor. Çocuklar için tercih edeceğiniz iç çamaşırlarında önceliğiniz her zaman sağlık olmalıdır. Tercih edeceğiniz iç giyim ürünlerinde sağlık kriterlerine dikkat ederek çocukların fiziksel gelişimlerine doğal bir şekilde uyum sağlayacak modellerin tercih edilmesi gerekiyor. Çocukların yetişkinlik dönemindeki sağlığını olumsuz yönde etkilememesi için bugünden iç çamaşırı tercihlerinin doğru yaparak içeriğinde zararlı herhangi bir yapısal özellik bulundurmayan modelleri tercih etmelisiniz.

25.02.2021 14:34 | Genel

Hayatımızın en önemli değerlerinden olan çocuklarımızın yaşam konforunu sağlamak için sadece gündüzleri değil, geceleri de sağlamalıyız. Kaliteli ve rahat bir uyku için tercih edilebilecek pijamalar, gece boyunca çocuğun rahat hareket etmesini sağlayarak rahat ve kesintisiz bir uykuya sahip olmalarını sağlar. Nitelikli markaların ürettikleri pijamalar uzun süre dayanır ve böylece tek bir sezon değil, sonraki sezonlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Yetişkinler, kendileri için pijama tercihinde bulunurken nelere dikkat ediyorsa çocukları için de tercihte bulunurken aynı kriterlere dikkat etmelidir. Hem kız hem de erkek çocukları için hazırlanan modeller, miniklerin rahat edebilecekleri formda üretilirler.

25.02.2021 14:29 | Genel

Günlük kombininizde belki de en az önem verdiğiniz giyim ürünlerinden olan çoraplar esasında çok önemlidir. Ayaklar için ilk savunma hattı olarak görev alan çoraplar ayaklarınızın korunmasını ve çevresel koşulların olumsuz etkilerine karşı bir koruma kalkanı oluşturmasına yardımcı olur. Farklı amaçlar için farklı seçeneklere sahip olan çorap modellerinde atletik, koşu, yürüyüş, günlük, hafif yürüyüş, dağcılık, kayak ve kar kaykayı, su geçirmez, parmaklı, tüylü kumaştan imal edilen gibi birçok farklı çorap modeli bulunur.

25.02.2021 14:22 | Genel

Bebeklerin hassas ciltlerine uyumlu olan giyim ürünleri, onların gün içerisinde daha rahat ve konforlu olmalarına olanak sağlar. Ebeveynler olarak sizlerin de giyim ürünü alışverişi yaparken bazı noktalara dikkat etmeniz gereklidir. Bunlardan ilki giyim ürününün hangi kumaştan üretildiğidir. Bebeğin cildine temas eden malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gereklidir. Bu nedenle bebek cildiyle temas eden tüm ürünlerde doğallık aramalı ve tercihlerini doğal içerikli kumaşlardan yana kullanmalısınız. Bebek ve çocuklar tarafından koparılma ihtimali olan aksesuarlı giysilerden olabildiğince uzak durmalısınız. Aksesuar bakımından zengin olan ürünleri, henüz kavrama kabiliyeti olmayan küçük bebekler için kullanabilirsiniz. Yutma riski bulunan çocuklarda ise daha çok sade modelleri tercih etmelisiniz.

04.02.2021 13:05 | Genel

Uzun bir bekleyiş sonrasında bebeğinize kavuştunuz. Onun için en iyisini ister ve anne karnındaki konforunu sürdürmek istersiniz. Bunun için de onun hassas cildine uygun giysiler tercih etmek istersiniz. Bebeğiniz için tercih edeceğiniz giysilerde dikkat edeceğiniz noktalar, onun tıpkı anne karnındaymış gibi kendisini rahat ve huzurlu hissetmesini sağlar. Bunun için ilk olarak tercih edeceğiniz ürün kumaşına dikkat etmelisiniz.

26.01.2021 15:50 | Genel

Ev tekstili ürünlerinde en çok tercih edilen seçenekler havlular, pikeler, nevresim takımları gibi seçeneklerdir. Belirli sürelerde yenilenmesi gereken ev tekstili grupları içerisinde bulunan halılar, perdeler, nevresim takımları ve çok daha fazlasını seçerken belirli kriterlere uymanız gereklidir. Öncelikle evin en fazla güneş ışınına maruz kaldığı bölgeler olan perdeler, zamanla sararacak ve eskiyecektir. Bu nedenle gün ışığını almak istemediğiniz zamanlarda güneşlikler vasıtasıyla perdelerinizin yıpranmasını geciktirebilirsiniz. Tül ve store güneşlikler kullanarak pencerenin görüş alanı içerisinde bulunan diğer ev tekstil ürünlerinin de deforme olmasının engelleyebilirsiniz. Yatak odası ve salon gibi alanlarda tercih edeceğiniz ev tekstil ürünlerinin ortamın tarzına uygun olması son derece önemlidir. Klasik veya modern ve farklı kategoriler bazında yapacağınız tercihlerde yatak odası seçimlerinizde bedeninizi dinlendirecek tonları tercih edebilirsiniz.

26.01.2021 15:45 | Genel

Bebekler son derece hassas, masum ve sevimli canlılardır. Onların hak ettikleri konfora kavuşmalarını sağlamak ve anne karnındaki rahatlıklarını oluşturmak için dünyaya geldikleri ilk andan itibaren son derece hassas olunmalıdır. Ciltleri son derece ince ve narin olan bebekler için tercih edilecek giyim ürünlerinde belirli noktalara dikkat edilmelidir. Bunun için öncelikli olarak tercih edeceğiniz kumaş türüne önem vermelisiniz. Bebeğiniz hangi mevsimde dünyaya gelirse gelsin yetişkinlerden daha fazla üşüyor olacaktır. Baş bölgesinden üşüyen bebeklere doğar doğmaz şapka giydirmeleri bu yüzdendir. Bebeğinin rahat ve konforlu giysiler içerisinde vakit geçirmesini isteyen anneler, tercihlerini pamuklu kumaşlardan yana kullanmalıdır. Mümkünse beyaz ve ekru tonlarındaki renkler kullanılmalı, boyalı ürünlerdeyse bebeklerin cildine zarar vermeyen boya içerikli modeller tercih edilmelidir.

26.01.2021 15:40 | Genel

Bebeğinizi kucağınıza alacağınız o ilk anın hayallerini kurarken diğer yandan da hazırlıklarınıza başlamalısınız. Her anne adayı gibi siz de bebeğinizin her şeyinin eksiksiz olmasını istersiniz. Bunun için elinize kağıdınızı kaleminizi alın ve sizin için özel olarak hazırladığımız bebek çeyiz listesini not edin!

26.01.2021 15:37 | Genel

Herkes çık olmak ister. Kimisi bunun için yüzlerce lira döker. Ancak şık olmak aynı zamandan pahalı giymek anlamına gelmez. Doğru giyim ürünlerini tercih ederek ve vücudunuzu tanıyarak siz de şık olabilirsiniz. İdeal bir görünüme sahip olmak için kilonuz her ne olursa olsun öncelikle vücudunuzu iyi tanımalısınız. Vücudunuzda beğendiğiniz veya beğenmediğiniz bölgeler olabilir. Bunun için beğenmediğiniz bölgeleri gizleyip beğendiğiniz bölgeleri ön plana çıkaracak uygulamalarda bulunmalısınız. Örneğin; gerdan bölümünüzü beğeniyor ve bacaklarınızı çok kalın buluyorsanız tercihiniz koyu renkli bir pantolon ve yakası açık bir bluz olmalıdır.

26.01.2021 15:22 | Genel

Ayak sağlığı için oldukça önemli bir yere sahip olan çoraplar aynı zamanda uyku kalitesini artıran seçeneklere sahiptir. Ayaklarınız üşüdüğü için uykunuzun bölünmesini istemiyorsanız çoraplarınız ile uyuyabilirsiniz. Uyurken kişinin vücut sıcaklığının düşmesinin nedeni el ve ayaklardaki damarların genişlemesidir. Cildimize daha fazla kan gittiği için vücut sıcaklığının azalmasına bağlı olarak kişi üşür. Damarların genişlemesi vücudun kendisini uykuya hazırlanmasına yardımcı olur. El ve ayak damarlarının genişlemesi uykuya dalma süresinin de kısalmasının olanak sağlar. Vücudun ideal dengeye sahip olması için tercih edilebilen çoraplar vücudun yatma vakti olduğunu anlaması için de tercih edilebilir.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et