Ürün Sepetinize Eklendi !

2000₺ ÜZERİNDEKİ SİPARİŞLERDE 10% İNDİRİM. BONUS VE MAXİMUM KARTLARA VADE FARKSIZ 4 TAKSİT İMKANI

Toptan İç Giyimin Yıldızı
Toptan İç Giyimin Yıldızı
Sepetim 0,00 TL
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 25.02.2021 14:36 | Güncellenme Tarihi : 25.02.2021 14:38 | Genel
Çocuklarda Doğru İç Çamaşırı Kullanımı

Ciltleri son derece hassas olan çocuklar için tercih edeceğiniz iç çamaşırlarında belirli noktalara özen göstermeniz gerekiyor. Çocuklar için tercih edeceğiniz iç çamaşırlarında önceliğiniz her zaman sağlık olmalıdır. Tercih edeceğiniz iç giyim ürünlerinde sağlık kriterlerine dikkat ederek çocukların fiziksel gelişimlerine doğal bir şekilde uyum sağlayacak modellerin tercih edilmesi gerekiyor. Çocukların yetişkinlik dönemindeki sağlığını olumsuz yönde etkilememesi için bugünden iç çamaşırı tercihlerinin doğru yaparak içeriğinde zararlı herhangi bir yapısal özellik bulundurmayan modelleri tercih etmelisiniz.

Doğru Bir Sağlık Değerlendirmesi Yapın

Cilt ile doğrudan temas halinde bulunan iç çamaşırlarının kişinin hayatını olumsuz yönde etkilememesi için sağlık değerlendirilmesini doğru bir şekilde yapmalısınız. Sağlık değerlendirmesi yapmak için de çocuğun beden ölçüsü, ürünün kimyasal yapısı, kumaşın dokusu gibi noktalara dikkat etmeniz gereklidir. Çocuklar için iç çamaşırı seçerken nefes alan kumaş yapısına sahip olan ürünleri tercih etmelisiniz. Aşırı terletme yapmayan ürünler çocuk için oldukça avantajlı bir durum oluşturur. Gün içerisinde sürekli olarak hareket halinde olan çocuklar enerji harcadıkları için terlemeye meyillidirler. Tercih edeceğiniz çamaşırın nefes alan bir kumaştan üretilmesi bu terlemenin adsorbe edilmesini sağlar. Aynı zamanda kumaşın alerjiye neden olmayacak yapıda olması oldukça önemlidir. Pamuk gibi doğal materyallerden üretilen ürünler çocuklar için en sağlıklı seçenekler olarak belirlenmiştir.

Hava Akışına İzin Veren Modelleri Seçin

Terlemeye neden olmayan ve hava akışına izin veren ürünler dört mevsim boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Çocuğunuz için iç çamaşırı seçiminde bulunurken kumaşın meydana geldiği ham maddenin kimyasal özelliklerini de mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Başta kanser olmak üzere birçok sağlık sorununa neden olabilen kimyasal toksik maddelerden arındırılmış bir kumaş tercihi çocuğunuz için oldukça avantajlı olacaktır. Sadece kumaş kalitesi ve dokusu değil, aynı zamanda kumaşın boyası da oldukça önemlidir. Kanserojen içerikli olmayan boyaların kullanıldığı ürünleri tercih etmelisiniz. Ürünlerin uluslararası sağlık standartlarına uygun olup olmadığını incelemelisiniz. Son olarak çocuklar için doğru bedende iç çamaşırı seçmelisiniz.

İç Çamaşırında Doğru Beden Seçimi Önemli

Bol veya dar ürünlerin her ikisi de çocuğun hareket kabiliyetini engelleyecek ve sağlığını olumsuz yönde etkileyecektir. Dar olan modeller özellikle kan akışını engelleyerek çocuğun sağlığını olumsuz yönde etkileyecek ve genital bölgede bakteri üremesine neden olacaktır. Enfeksiyonları tetikleme ihtimali de olan sıkı çamaşırlardan uzak durmalı ve çocuğumuzun beden ölçülerini tam olarak karşılamalısınız. Ebeveynler tarafından sıklıkla göz ardı edilen çamaşır seçiminin yanlış yapılması ileride ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Çocukların gün boyunca rahat ve konforlu bir şekilde hareket etmelerine olanak sağlayan çamaşırlar, elastik seçenekleri sayesinde çocuğun büyümesine de doğal bir şekilde uyum sağlar. Kullanıcı dostu olan seçenekler, çocukların bacak bölgelerini sıkmamalı ve kesmemelidir. Bu nedenle çamaşırların dikiş yerlerine de dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et