Ürün Sepetinize Eklendi !

2000₺ ÜZERİNDEKİ SİPARİŞLERDE 10% İNDİRİM. BONUS VE MAXİMUM KARTLARA VADE FARKSIZ 4 TAKSİT İMKANI

Toptan İç Giyimin Yıldızı
Toptan İç Giyimin Yıldızı
Sepetim 0,00 TL
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 26.01.2021 15:40 | Güncellenme Tarihi : 29.01.2021 15:43 | Genel
Bebek Çeyizinde Neler Olmalı?

Bebeğinizi kucağınıza alacağınız o ilk anın hayallerini kurarken diğer yandan da hazırlıklarınıza başlamalısınız. Her anne adayı gibi siz de bebeğinizin her şeyinin eksiksiz olmasını istersiniz. Bunun için elinize kağıdınızı kaleminizi alın ve sizin için özel olarak hazırladığımız bebek çeyiz listesini not edin!

Bebek Çeyizinde Bunlar Mutlaka Olmalı

Bebek çeyizinin olmazsa olmazları arasında bulunan seçenekler arasında bebe zıbın takımları bulunur. Genellikle zıbın, şapka ve pijama altından oluşan bu üçlü takım her yerde büyük kurtarıcınız olacaktır. Zıbın, bebeğin belinin açılmasını engellerken diğer yandan bebek bezinin sabit bir şekilde durmasına olanak tanır. Son derece avantajlı olan zıbın modellerinin yanı sıra bebeğnizin baş bölgesinin üşümesini engelleyecek şapkalara mutlaka ihtiyaç duyacaksınız. Bebekler, kafa bölgelerinden üşüdükleri için bu bölgenin daima kapalı olması önemlidir. Bunun için zıbın takımlarının yanı sıra direkt olarak şapka çeşitlerine de sahip olabilirsiniz. Bebek çeyizinde ihtiyacınız olacak bir başka seçenek ise havludur. Tercih edeceğiniz havlunun bebeklere özel olmasına dikkat etmelisiniz. Onların hassas ciltlerine özel yumuşacık kumaşlardan dokunan ve bambu içeriği ile kolay bir şekilde kuruyan havluların tercih edilmesi büyük bir avantaj sağlar.

Eldivenli Zıbın Setlerini Göz Ardı Etmeyin

Bebeğiniz için takımlar satın almak hem sevimli görünümlerine katkıda bulunacak hem de tepeden tırnağa korunaklı bir biçimde giyinmelerine olanak sağlayacaktır. İçerisinde çorap ve eldivenlerin de bulunduğu modeller, miniklerin yüzlerini çizmelerini engelleyecektir. Bebeğinize eldiven giydirmekte zorlanacağınızı düşünüyorsanız tercihinizi çoraptan yana da kullanabilirsiniz. Bebek çeyiz listesinin tam olmasını isteyenler mama önlüklerine ayrı bir önem vermelidir. Çünkü; bu önlükleri muhtemelen her öğünde değiştirmek durumunda kalacaksınız. Önlüklerin kir tutmayan özellikte olması ve bebeğim boyun bölgesini narince sarması da oldukça önemlidir. Onları rahatsız etmeyen modellerin tercih edilmesi, bebek çeyizinin sağlıklı tekstil ürünleri ile donatılması son derece avantajlı olacaktır.

Kundak Olabilen Bebek Battaniyeleri

Kundak forma dönüşebilen bebek battaniyeleri, miniklerin gece boyunca veya gün içerisinde uyudukları sürede rahat etmelerine olanak tanır. Birbirinden farklı renk ve desene sahip olan bebek battaniyeleri, triko ve yün içerikli gibi mevsime uygun kumaşlardan imal edilir. Yan bölümleri düğmeli veya fermuarlı olan modeller, bebeklerin ayakları veya kolları sayesinde battaniyeyi üstlerinden atmalarını engeller. Bu sayede siz de içiniz rahat bir şekilde uykunuza devam edersiniz. Bebekler için son derece avantajlı olan kundaklı modeller, sadece ev içinde değil, bebek arabasında da rahatlıkla kullanılabilir. Bebeğinizin hava alması için dışarı çıktığında hem bunalmasını engelleyen hem de çevresel koşullardan koruyan seçenekler, son derece avantajlıdır. Gün içerisinde birçok kez kusan bebeklerin hassas ciltlerini tahriş etmeden temizlemek isterseniz bebek mendili de tercih edebilirsiniz. Pamuklu ve incecik bir şekilde dokunan kumaşlarla bebeğinizin ağız bölgesine herhangi bir zarar vermeden temizlemenize olanak sağlayan mendiller hem uygun fiyatlı hem de kullanışlıdır.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et