Ürün Sepetinize Eklendi !

2000₺ ÜZERİNDEKİ SİPARİŞLERDE 10% İNDİRİM. BONUS VE MAXİMUM KARTLARA VADE FARKSIZ 4 TAKSİT İMKANI

Toptan İç Giyimin Yıldızı
Toptan İç Giyimin Yıldızı
Sepetim 0,00 TL
BLOG
Yayın Tarihi : 25.02.2021 14:22 | Güncellenme Tarihi : 25.02.2021 14:23 | Genel
Bebek Giysisi Seçiminde Annelere Öneriler

Bebeklerin hassas ciltlerine uyumlu olan giyim ürünleri, onların gün içerisinde daha rahat ve konforlu olmalarına olanak sağlar. Ebeveynler olarak sizlerin de giyim ürünü alışverişi yaparken bazı noktalara dikkat etmeniz gereklidir. Bunlardan ilki giyim ürününün hangi kumaştan üretildiğidir. Bebeğin cildine temas eden malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gereklidir. Bu nedenle bebek cildiyle temas eden tüm ürünlerde doğallık aramalı ve tercihlerini doğal içerikli kumaşlardan yana kullanmalısınız. Bebek ve çocuklar tarafından koparılma ihtimali olan aksesuarlı giysilerden olabildiğince uzak durmalısınız. Aksesuar bakımından zengin olan ürünleri, henüz kavrama kabiliyeti olmayan küçük bebekler için kullanabilirsiniz. Yutma riski bulunan çocuklarda ise daha çok sade modelleri tercih etmelisiniz.

Yakası Açık Ürünlerin Giydirilmesi Kolaydır

Yakası açık olan giyim ürünlerinin giydirilmesi ve soyundurması kolay olur. Bu nedenle özellikle üst giyim ürünlerinde dar yakalı giysilerden uzak durmalısınız. Yakası kapalı olan ürünlerde ise düğme veya fermuar gibi açılıp kapanabilen alternatiflerin olmasına özen göstermelisiniz. Giysilerin dikişleri de ebeveynler tarafından genellikle göz ardı edilen ancak çok önemli olan seçeneklerdir. Dikiş yerlerinin çocuğu rahatsız etmeyecek sertlikte olması gereklidir. Dikiş yerleri üzerine bulunan nakışların sertliğini kontrol ederek bebeğiniz için sorun teşkil etmeyeceğinden emin olmalısınız. Her çocuğun gelişimi birbirinden farklı olacağı için giysi tercihlerinizi yaşa göre değil, çocuğun boyutlarına göre seçmelisiniz. Her çocuk farklı boy ve kiloda olacağı için belirli kalıplarla üretilen modeller yerine çocuk için uygun olan seçenekleri tercih etmelisiniz.

Çocukların Hareket Özgürlüğünü Kısıtlamayın

Çocuklar için tercih edeceğiniz giysilerin likralı olmasına özen göstermelisiniz. Onların özgürlüğünü kısıtlamayacak modellerin tercih edilmesi, gün boyunca rahat ve konforlu bir ortama sahip olmalarına olanak tanır. Özellikle emekleyen bebekler için diz bölümü dikişli olan seçeneklerden uzak durulmalıdır. Bel bölgesi standart olmayan modellerden lastikli olanları tercih edebilirsiniz. Bu sayede bebeğiniz büyüdükçe lastiğin sıkılığını ayarlayabilir ve giysinin çok daha uzun süre kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Giysiler kadar ayakkabılar da oldukça önemlidir. Çocuğun ayak gelişimini engellemeyecek modellerin tercih edilmesi de anatomik ayakkabıların seçilmesi çocuğun yürümesine de destek olacaktır.

Hem İçiniz Hem Bebeğiniz Rahat Olsun

Ayakkabıların içine giyilen çorapların esnek boğazlı bir yapıya sahip olması önemlidir. Çorapların kan dolaşımını engellemeyecek, rahat ve pamuklu kumaşlardan üretilmesi gereklidir. Altına bez bağlanan bebekler için kolay giydirilip çıkarılabilen giysilerin seçilmesi önemlidir. Bebek giysileri için özel olarak üretilen deterjanları kullanarak, bebeğinizin hassas cildine uyum gösterecek bir seçimde bulunabilirsiniz. Son derece hassas bir cilde sahip olan bebeğiniz için bu önerilere uyarak hem içinizin hem de bebeğinizin rahat olmasını sağlayabilirsiniz. Satın aldığınız ürünleri mutlaka yıkadıktan sonra bebeğinize giydirmelisiniz. Kullanmadığınız giysileri saklarken naftalin ve güve ilacı gibi kimyasallardan uzak durarak bebeğinizin sağlığını korumalısınız.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et