Ürün Sepetinize Eklendi !

2000₺ ÜZERİNDEKİ SİPARİŞLERDE 10% İNDİRİM. BONUS VE MAXİMUM KARTLARA VADE FARKSIZ 4 TAKSİT İMKANI

Toptan İç Giyimin Yıldızı
Toptan İç Giyimin Yıldızı
Sepetim 0,00 TL
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 26.01.2021 15:50 | Güncellenme Tarihi : 29.01.2021 15:44 | Genel
Ev Tekstili Tercihinde Bulunmadan Bu Yazıyı Okuyun

Ev tekstili ürünlerinde en çok tercih edilen seçenekler havlular, pikeler, nevresim takımları gibi seçeneklerdir. Belirli sürelerde yenilenmesi gereken ev tekstili grupları içerisinde bulunan halılar, perdeler, nevresim takımları ve çok daha fazlasını seçerken belirli kriterlere uymanız gereklidir. Öncelikle evin en fazla güneş ışınına maruz kaldığı bölgeler olan perdeler, zamanla sararacak ve eskiyecektir. Bu nedenle gün ışığını almak istemediğiniz zamanlarda güneşlikler vasıtasıyla perdelerinizin yıpranmasını geciktirebilirsiniz. Tül ve store güneşlikler kullanarak pencerenin görüş alanı içerisinde bulunan diğer ev tekstil ürünlerinin de deforme olmasının engelleyebilirsiniz. Yatak odası ve salon gibi alanlarda tercih edeceğiniz ev tekstil ürünlerinin ortamın tarzına uygun olması son derece önemlidir. Klasik veya modern ve farklı kategoriler bazında yapacağınız tercihlerde yatak odası seçimlerinizde bedeninizi dinlendirecek tonları tercih edebilirsiniz.

Doğru Nevresim Takımını Seçin

Doğru nevresim tercihlerinde bulunarak vücut ısısını dengede tutan ve gözünüzü yormayan modellere sahip olabilirsiniz. Uyku kalitenize katkıda bulunmak amacıyla çarşaflarınızı da belirli periyotlarda değiştirmeyi unutmamalısınız. Hava alan özelliğe sahip ve hafif gözenekli yapısı bulunan yorganlar sayesinde konforlu ve kesintisiz bir uyku yaşayabilirsiniz. Kendinizi yenileyeceğiniz ve daha zinde hissedeceğiniz banyonuzda da belirli değişiklikler yapmalısınız. Banyo havlusu seçerken sadece estetik görünüme ve havlunun yumuşaklığına değil, aynı zamanda hijyen şartlarını taşıyıp taşımadığına ve boyutunun ideal olup olmadığına da dikkat etmeniz gereklidir. Kullanım sıklığına bağlı olarak hızlı bir şekilde koku değiştiren havlulardan uzak durmalısınız. Su tutma kapasitesi yeterli olan havlular kısa süre içinde kuruyarak yeniden kullanılabilir hale gelecektir. Bu nedenle vücutta rahatsızlık hissi oluşturmayacak pamuk lifli havluları tercih edebilirsiniz.

Banyonuzun Dekorasyonunu Tamamlayın

Yüksek emicilik gücüne sahip olan pamuk liflerinden üretilen havlular sayesinde ellerinizi ve yüzünüzü rahatlıkla kurulayabilirsiniz. Pamuklu kumaşların yanı sıra moda liflerinden üretilen banyo havluları da en çok tercih edilen seçenekler arasındadır. Fiyat ve kalite bakımından birbirine benzer olan bu seçenekler arasında tercih yaparken dokuma kalitesine de dikkat etmeniz gereklidir. Farklı şekillerde dokunabilen havlularda dokumanın kaliteli olması yumuşaklığı etkileyen en önemli faktörlerden birisidir. Boşluksuz bir şekilde dokunan havlular daha fazla yumuşaklık hissiyatı verir. Bir havlunun dokumasının kaliteli olup olmadığını anlamak için elinizi havlunun üzerinde gezdirebilirsiniz. Yumuşaklığında herhangi bir kesinti olmayan havluları ise gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Banyonuzun genel dekorasyonuyla son derece uyumlu bir şekilde tercih edilebilecek havlularda renk ve desen de önemli bir ölçümleme aracıdır. Albenisi yüksek olan banyo havluları sayesinde göze de hitap eden dekorasyon araçlarına sahip olmuş olursunuz. Havlunun üzerindeki ipliklerin dik durması kaliteli olduğunun bir göstergesidir. Yumuşaklık ikinci bir gösterge olup ev tekstili ürünlerinde rahatlık ve kaliteyi bir arada bulmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken kriterlerdendir.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et