Ürün Sepetinize Eklendi !

2000₺ ÜZERİNDEKİ SİPARİŞLERDE 10% İNDİRİM. BONUS VE MAXİMUM KARTLARA VADE FARKSIZ 4 TAKSİT İMKANI

Toptan İç Giyimin Yıldızı
Toptan İç Giyimin Yıldızı
Sepetim 0,00 TL
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 26.01.2021 15:45 | Güncellenme Tarihi : 29.01.2021 15:44 | Genel
Bebek Giysisi Alırken Bunlara Dikkat Ediyor musunuz?

Bebekler son derece hassas, masum ve sevimli canlılardır. Onların hak ettikleri konfora kavuşmalarını sağlamak ve anne karnındaki rahatlıklarını oluşturmak için dünyaya geldikleri ilk andan itibaren son derece hassas olunmalıdır. Ciltleri son derece ince ve narin olan bebekler için tercih edilecek giyim ürünlerinde belirli noktalara dikkat edilmelidir. Bunun için öncelikli olarak tercih edeceğiniz kumaş türüne önem vermelisiniz. Bebeğiniz hangi mevsimde dünyaya gelirse gelsin yetişkinlerden daha fazla üşüyor olacaktır. Baş bölgesinden üşüyen bebeklere doğar doğmaz şapka giydirmeleri bu yüzdendir. Bebeğinin rahat ve konforlu giysiler içerisinde vakit geçirmesini isteyen anneler, tercihlerini pamuklu kumaşlardan yana kullanmalıdır. Mümkünse beyaz ve ekru tonlarındaki renkler kullanılmalı, boyalı ürünlerdeyse bebeklerin cildine zarar vermeyen boya içerikli modeller tercih edilmelidir.

Bebeklerin Sağlığı Her Şeyden Önemli

Bebeklerin sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu unutmamalısınız. Bu yüzden onlara, doğal içerikli kumaşlardan üretilen ürünleri giydirmelisiniz. Mümkünse boyasız, doğal içerikli ürünler, boyalı ipliklerden dokunan kumaşlarda ise çocukların cildine zarar vermeyen, antialerjik ürünlerin tercih edilmesi önemlidir. İkincil olarak giysilerin üzerinde bebeğin cildini rahatsız edecek gereksiz aksesuarların olmaması gereklidir. Bebekler genellikle sırt üstü ve yan şekilde yatırıldıkları için tüm aksesuarlar bebeğin ön bölümünde olmalıdır. Bu nedenle fırfırlı modeller, düğme aksesuarlı veya zincirli modeller seçerken mutlaka aksesuarların bebek giysilerinin ön bölümünde olduğundan emin olmalısınız. Bebekler gün içerisinde çok fazla hareket ettikleri ve kustukları için tercih edeceğiniz giysilerin kolay giyilip çıkarılabilir olmasına da özen göstermelisiniz. Boyun bölümünde ek açılma bölgeleri bulunan ve düğmeli modeller, miniklerin rahatça giyinip soyunmasına olanak verecektir.

Pantolon Paçası ve Çoraplar Önemli

Alt giyim grubunda bulunan pijama, pantolon veya eşofman altı gibi seçeneklerin bilek bölümlerinde lastik olabilir. Bu lastiklerin bebeğin bacağını sıkmaması gerekir. Cildin sıkılması, kan dolaşımını yavaşlatacak ve bebeğe rahatsızlık verecektir. Aynı durum çoraplar için de geçerlidir. Çorapların çok sıkı olması, ayaklardaki kan dolaşımını yavaşlatacaktır. Bu nedenle çorap ve alt giyim grubu seçiminde son derece dikkatli olunmalıdır. Tulum seçimi yaparken de göbek bölümünden açılan seçenekleri tercih etmelisiniz. Böylelikle bez değiştirirken tulumun tamamını çıkarmak yerine sadece alt bölümdeki kumaşı çıkarmanız mümkün hale gelir. Küçük bebeklerin tutma ve çekme kabiliyetleri düşüktür. Yüzlerini çizmemeleri adına ellerine eldiven giydirilmesi bu ihtimali daha da azaltacaktır. Ancak 6 ay ve üzeri bebekler ellerine geçen her şeyi ağızlarına götürme eğilimi gösterdiklerinden giysi seçiminde koparılabilecek ve dikkat çekici aksesuarları olan modellerden uzak durulması gereklidir. Bebeğin sağlığı ve konforu için son derece önemli olan bu tüyolar, annelerin içinin daha rahat etmesine, bebeklerin de sağlıklı ve konforlu bir ortamda büyümesine yardımcı olacaktır. Yetişkinlere göre yağ tabakası ince olan bebekler soğuğa karşı duyarlı olduğu için giysi seçiminde kumaşın dokusuna da önem verilmelidir.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et