Ürün Sepetinize Eklendi !

2000₺ ÜZERİNDEKİ SİPARİŞLERDE 10% İNDİRİM. BONUS VE MAXİMUM KARTLARA VADE FARKSIZ 4 TAKSİT İMKANI

Toptan İç Giyimin Yıldızı
Toptan İç Giyimin Yıldızı
Sepetim 0,00 TL
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 26.01.2021 15:37 | Güncellenme Tarihi : 29.01.2021 15:43 | Genel
Bayan Giyimde Şık Olmanın Altın Kuralları

Herkes çık olmak ister. Kimisi bunun için yüzlerce lira döker. Ancak şık olmak aynı zamandan pahalı giymek anlamına gelmez. Doğru giyim ürünlerini tercih ederek ve vücudunuzu tanıyarak siz de şık olabilirsiniz. İdeal bir görünüme sahip olmak için kilonuz her ne olursa olsun öncelikle vücudunuzu iyi tanımalısınız. Vücudunuzda beğendiğiniz veya beğenmediğiniz bölgeler olabilir. Bunun için beğenmediğiniz bölgeleri gizleyip beğendiğiniz bölgeleri ön plana çıkaracak uygulamalarda bulunmalısınız. Örneğin; gerdan bölümünüzü beğeniyor ve bacaklarınızı çok kalın buluyorsanız tercihiniz koyu renkli bir pantolon ve yakası açık bir bluz olmalıdır.

Göz Yanılsaması ile İstediğiniz Görünüme Sahip Olabilirsiniz

İnsanlar neye dikkat çekmek isterseniz onu göreceklerdir. Kusurlarınızı mükemmel bir şekilde saklayarak ideal vücut dengesine sahip olduğunuzu çevrenizdekilere gösterebilirsiniz. Kısa bacaklı biriyseniz diz altı eteklerden uzak durmalı ve ayakkabı seçiminde de bileği kesen modellerden uzaklaşmalısınız. Boyu uzun gösteren yüksek belli pantolonları tercih ederek gömleğinizi veya kazağınızı bu pantolonların içine koyarak bacak boyunuzun olduğundan çok daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Göbeğiniz var ve beliniz ince ise bu iki tezatlık arasında uyum sağlamak için A formundaki elbiseleri tercih edebilirsiniz. A formundaki elbiseler göğüs altından daralıp akabinde bollaşan modellerdir. Bu modeller ben hattınızın ortaya çıkmasını ve göbeğinizin ideal bir şekilde kapanmasını sağlar.

Basenli Kişiler Nasıl Giyinmeli?

Basenli kişiler İspanyol paça pantolonları tercih ederek basenlerin görünüş itibarıyla dengelenmesini sağlar. Kum saati gibi bir görünüme sahip olmak için tercihiniz İspanyol paça modellerden yana olmalıdır. Bunun yanı sıra boru paça pantolonlar da basenlerin yok edilmesine olanak sağlar. Çizgili modellerde tercihiniz siyah çizgili olan bölümlerin basen bölümlerinize denk gelmesi, açık olan bölümlerin ise bacağınızın orta ve iç bölümlerine denk gelmesidir. Bu çizgiler karşınızdaki kişide göz yanılsaması oluşturarak olduğunuzdan daha zayıf görünmenize olanak sağlar. Saç modelleri de nasıl görüneceğiniz hakkında belirli ipuçları verir. Kilolu kişilerin kısa saç kestirmesi yüzlerinin toparlaklığını daha fazla ortaya çıkaracaktır. Bu nedenle kilolu kişiler yüzlerini inceltici uzun saçlara sahip olup bu saçları açarak çok daha şık ve ideal vücut ölçülerinde görünebilirler.

Renklerin Seçimi Şıklığı Belirler

Renklerin seçimi oldukça önemli olan bir başka detaydır. Şık görünmek için renklerin uyumuna ve bu renklerin teninizle olan uyumuna son derece önem vermelisiniz. Örneğin; buğday tenli bir kişi iseniz ten renginize çok yakın olan krem tonlarından uzak durmalısınız. Vücudunuzda yok etmek istediğiniz bölümler için bu tonları kullanabilirsiniz ancak esas olan ten ve saç renginize zıt olan renkleri tercih etmenizdir. Bundan dolayıdır ki beyaz tenli olanlar kırmızı ve siyah renkleri en iyi şekilde taşıyanlardır. Sarı saçlı olanlarda koyu renkler çok daha iyi duracaktır. Ön plana çıkarmak istediğiniz bölümler için ten ve saç renginizle tezatlık oluşturan tonları seçmeli ve bu alanlarda desenli modelleri tercih etmelisiniz.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et